Την  παραίτηση της από την παράταξη «Νέα Μέρα» του κ. Στράτου Καρίκη υπέβαλε η κ. Ελένη Καραγιάννη αθλήτρια Τριάθλου, απόφοιτη του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της  ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου

Η κ. Καραγιάννη εξηγεί πως ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στο να παραιτηθεί ήταν η απαξίωση της προσπάθειας της , για την ευαισθητοποίηση της παράταξης σε θέματα καθημερινότητας των πολιτών. Δεσμεύεται  πάντως ότι θα συνεχίσει τον αγώνα  για την βελτίωση της καθημερινότητας  και της ποιότητας ζωής των Ροδιτών.

«Πιστεύω πως ένας υπεύθυνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως άλλωστε και ο πολιτικός λόγος, μοιάζει με έναν σπόρο (κούνα στα ροδίτικα) που δεν τον ρίχνουμε και τον πατάμε στο χώμα για να ξεραθεί αλλά για να φυτρώσει να γίνει δέντρο και να ευδοκιμήσει», δηλώνει η κ. Καραγιάννη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση παραιτήσεως της η κ. Καραγιάννη αναφέρει τα ακόλουθα:

Με δεδομένη την απαξίωση της προσπάθειάς μου για ευαισθητοποίηση της παράταξής μου σε θέματα καθημερινότητας των συμπολιτών μου, η οποία κράτησε τουλάχιστον ένα έτος, χωρίς να υπάρχουν ελπίδες για ανταπόκριση, επειδή θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκα εγώ και η οικογένειά μου, εφόσον είχε επιστρατευθεί στο σύνολό της προκειμένου να βοηθήσει τη παράταξή μας στον δύσκολο εκλογικό αγώνα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από την Παράταξη Νέα Μέρα για λόγους ηθικής τάξεως.  Υπόσχομαι στον ροδιακό λαό και όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους πως θα συνεχίσω με δυναμική και προτάσεις για τη βελτίωση της  καθημερινότητας στον δήμο μας.  Μεγαλωμένη στην πόλη και στο χωριό Αφάντου της Ρόδου έμαθα να σέβομαι την παράδοση και τους τοπικούς νόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   "Το ΥΕΝ δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της Νησιωτικότητας"

Τέλος πιστεύω πως ένας υπεύθυνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως άλλωστε και ο πολιτικός λόγος, μοιάζει με έναν σπόρο (κούνα στα ροδίτικα) που δεν τον ρίχνουμε και τον πατάμε στο χώμα για να ξεραθεί, αλλά για να φυτρώσει να γίνει δέντρο και να ευδοκιμήσει.

Με εκτίμηση

Ελένη Ν. Καραγιάννη
Αθλήτρια Τριάθλου
Απόφοιτη Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Απόφοιτη ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου

 292 total views,  2 views today