Για 14η ημέρα, παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου το 15χρονο παιδί από τη Βρετανία.

Πρόκειται για τον νεαρό που τραυματίσθηκε σοβαρά την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, στη “μοιραία πτήση” με το αλεξίπτωτο μεταξύ Λίνδου και Πεύκων, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο ο αδελφός του και η ξαδέλφή του, 13 και 15 ετών.

Η διαδικασία αφύπνισης του 15χρονου δεν ξεκίνησε καν τις πρώτες ημέρες, γιατί υπήρχε ο σχεδιασμός της μεταφοράς του στην πατρίδα του, όμως, στη συνέχεια παρουσίασε μία από τις λοιμώξεις που χαρακτηρίζουν την παραμονή ασθενών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ταλαιπωρείται δηλαδή από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sky.

Ως εκ τούτου, το παιδί παραμένει σε καταστολή για δύο εβδομάδες, διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το τραγικό συμβάν που είχε συγκλονίσει τόσο το πανελλήνιο, όσο και τη Μ.Βρετανία, σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, όταν τα τρία παιδιά ανέβηκαν από κοινού για να κάνουν το θαλάσσιο σπορ (αλεξίπτωτο), που όμως κόστισε τη ζωή των δύο ανήλικων -βρήκαν ακαριαίο θάνατο πέφτοντας από ύψος 120 μέτρων- όταν το σκοινί του σκάφους που τα τραβούσε κόπηκε, μετά από ένα ξαφνικό έντονο μπουρίνι στην περιοχή- και βρέθηκαν να στροβιλίζονται στον αέρα για λίγα λεπτά πριν πέσουν στα βράχια.

 1,335 total views,  2 views today