Ανανέωση:

Παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας  γίνονται στη δημοτική ενότητα Αφάντου  όπως και στη δημοτική ενότητα Πεταλούδων με ευθύνη του χωρικού αντιδημάρχου κ. Τάσου Σπανού.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr  ο κ. Σπανός, γίνονται συνεχώς εργασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα εγκαίρως και να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Προτεραιότητα δίνεται στον καθαρισμό των ρεμάτων προκειμένου να μην παρουσιαστούν πάλι προβλήματα όπως πριν λίγες ημέρες με την ισχυρή βροχόπτωση.

Σημειώνεται πως τα ρέματα έχουν ήδη καθαριστεί στην περιοχή της Αρχίπολης.

Στην παρούσα φάση έγιναν παρεμβάσεις στην περιοχή που είναι κοντά  στο κοιμητήριο Αφάντου εκεί όπου παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε χρόνο.

«Καθαρίζονται όλοι οι δρόμοι στα Αφάντου στους οποίους είχαν προκληθεί ζημιές από την πρόσφατη βροχόπτωση. Ασφαλτοστρώσεις γίνονται και στην «Τραπεζία» στα Αφάντου, Και εδώ θα κάνουμε παρεμβάσεις και στις ιρλανδικές διαβάσεις», δήλωσε ο κ. Σπανός ενώ έχει συγκροτηθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί με την ιεράρχηση των έργων που είναι απαραίτητα για την περιοχή των Κολυμπίων.

Εργασίες όμως θα γίνουν και για την βελτίωση της όψης του κτιρίου που ήταν το δημαρχείο στα Αφάντου.

 

 172 total views,  5 views today