Ιδού ένας πειρατής της ασφάλτου και το αυτοκίνητο βέβαια δεν είναι ιδιωτικής χρήσης ούτε μια μαύρη TRANSAM με μαύρο αετό και τον Knight Rider αλλά ένα παλιό λεωφορείο που κινείται φαίνεται καλά, παρά την …παλαιότητα του.

Ο οδηγός ζήλεψε τη δόξα του  David Hasselhoff ως Ιππότη της Ασφάλτου με τις διαφορές που περιγράψαμε αλλά και με μια βασική: Το παμπάλαιο λεωφορείο αν μιλούσε θα έλεγε στον οδηγό του ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!

Ολα συνέβησαν σήμερα στις 8 και μισή το πρωί, όταν το εικονιζόμενο λεωφορείο έκανε στροφή από την οδό Χειμάρρας προς την οδό Δημοκρατίας, με κατεύθυνση το Μανδράκι. Η ταχύτητα που ανέπτυξε, μετρημένη με το ταχύμετρο του αυτοκινήτου που ακολουθούσε 63 χιλιόμετρα την ώρα, έξω από την ΑΣΤΕΡ. Δυστυχώς όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, με τέτοια ταχύτητα δεν θα μπορούσε να …συμμαζευτεί ούτε στα φανάρια της Μακαρίου με Δημοκρατίας, έξω από τον ΕΟΤ!!…

Αγνοώντας το κόκκινο, προχώρησε κανονικά γιατί θα έπρεπε να είναι στην αφετηρία και ήταν καθυστερημένος.

Σημειώνεται πως την τρελή πορεία προς το Μανδράκι συνέχισε ο οδηγός του λεωφορείου και στην οδό Παπάγου, όπου έτρεχε με πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Εφτασε στην αρχή του δρομολογίου του και αρχισε την νέα διαδρομή!

Οι φωτογραφίες για το γνήσιο των λεγομένων…

Το λεωφορείο της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών με αριθμό κυκλοφορίας ΡΟΡ 6062

 862 total views,  2 views today