Μαίνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του ΠΑΜΕ Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, με ανταλλαγή ανακοινώσεων και…γαλλικά που εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν.

Για λοβοτομημένους, στρατιωτάκια, κοκκινοπρόβατα, έμμισθους κόκκινοσταλινόπληττους και πυροβολημένους και ανακοινώσεις που βγάζουν βρώμα και δυσωδία, κάνει λόγο το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων απαντώντας στο ΠΑΜΕ Ρόδου, ανεβάζοντας στο κόκκινο την κόντρα!

Αφορμή αποτέλεσε η πρόσφατη κόντρα για τις επαναπροσλήψεις στα ξενοδοχεία και τις αιτήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο και το περιστατικό έξω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, όπου κλήθηκε και η Αστυνομία από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Ξ/Υ, καθότι το ΠΑΜΕ έχει εγκαταστήσει έξω από τα γραφεία φοιτητές που μοιράζουν φυλλάδια κι εν συνεχεία όταν ο κόσμος ζητάει περαιτέρω ενημέρωση, τον παραπέμπουν εντός του ΕΚΡ με αποτέλεσμα να προκαλείται συνωστισμός εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Καινούριο κύμα γέλιου προκάλεσε η νέα ανακοίνωση της ομάδας των κόκκινων λοβοτομημένων…Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου “κύριοι”, δεν είναι ούτε τσιφλίκι σας αλλά ούτε al carte εξυπηρέτηση. Το γραφείο μας δε λειτουργεί μόνο την περίοδο των επαναπροσλήψεων, σαν τα δικά σας Σωματεία φαντάσματα με τις κλειστές πόρτες και την οικογενειοκρατούμενη διαδοχή….

Είναι ντροπή “κύριοι” να εκμεταλλεύεστε κάθε φορά τις αγωνίες και τα προβλήματα του κόσμου για να προωθήσετε τις σταλινικές αηδίες και να δημιουργήσετε πόλεμο εντυπώσεων ώστε να ικανοποιηθούν οι αυτοβαυκαλιστικές διαθέσεις του καρκινώματος που ονομάζεται ΚΚΕ.

Η στάση μας κοκκινοπρόβατα είναι σαφής από την πρώτη στιγμή και αντιπροσωπεύει τόσο την πλειοψηφία του Σωματείου μας όσο και του Εργατικου Κέντρου Ρόδου, ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.

Είναι καλύτερα για το κοινωνικό σύνολο αλλά και τη γενικότερη υγειονομική κατάσταση να μην κυκλοφορείτε, γιατί τόσο εσείς όσο και οι χωρίς νόημα ανακοινώσεις σας αναβλύζουν βρώμα και δυσωδία.

Αλήθεια, οι φοιτητές, ο άνεργος δημοσιογραφίσκος – Youtuber, οι άεργοι δήθεν εργαζόμενοι σας, είναι όλοι νόμιμοι με βεβαιώσεις μετακίνησης; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί διασκορπιστήκατε και τρέχατε στον έλεγχο της αστυνομίας, ενώ ορισμένοι δηλώσατε εργαζόμενοι που μεταβήκατε στο Σωματείο μας για δίκες σας προσωπικές υποθέσεις;

Σας βαρεθήκαμε στρατιωτάκια του Περισσού, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε και να σπαταλάμε φαιά ουσία για εσάς, ουσία που σε εσάς είναι ανύπαρκτη.  Αρκετό χρόνο ξοδέψαμε για εσάς τους έμμισθους κόκκινοσταλινόπληττους, έχουμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πραγματικών εργαζομένων.

Σήμερα, της Άγιας Βαρβάρας προστάτιδας του πυροβολικού, αν πιστεύατε έστω και λίγο, θα ήταν η γιορτή σας: ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ!!!

 736 total views,  2 views today