Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» περιόδευσε στο νησί της Σαντορίνης, πρώτος «σταθμός» της περιοδείας του στις Κυκλάδες.

  • Είχε επαφές με πολίτες του νησιού και ασχολήθηκε με οργανωτικά θέματα για τις περιφερειακές εκλογές με τα στελέχη του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου».

  • Παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο κ. Χ. Κόκκινος κατά την περιοδεία του στο νησί διαπίστωσε την αδράνεια που παρατηρείται για να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα στο «τραυματισμένο» από τις ακραίες καιρικές συνθήκες λιμάνι του Αθηνιού και την παρακείμενη σε αυτό οδοποιία που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Δεν υλοποιήθηκαν αιτήματα και μελέτες που αφορούν επαρκή χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για έργα οδοποιίας και συγχρόνως είναι άγνωστο πότε θα υλοποιηθούν οι μελέτες που θα προστατέψουν την Καλντέρα από κατολισθήσεις και τη φθορά της από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Κόκκινος κάλεσε τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν είναι αργά!!!

Σε δηλώσεις του ο υποψήφίος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δεσμεύθηκε να δώσει μάχη για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ αλλά και στον περιορισμό εφαρμογής του προγράμματος All Inclusive.

“Η ανάπτυξη δεν έρχεται με μερεμέτια αλλά με ολοκληρωμένες δράσεις. Εμείς έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσουσε σε λίγες ημέρες”, δήλωσε ο κ. Κόκκινος.

Επίσης σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται όπως είπε και η συγκρότηση του συνδυασμού του.

 142 total views,  2 views today