Απάντηση μέσω του Γραφείου Τύπου έδωσε σήμερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της σελίδας της στο facebook σχετικά με τα δημοσιεύματα για τους μισθούς εργαζομένων της. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: Με αισχρά ψεύδη η “εργολαβική” πλέον εκστρατεία συκοφάντησης από συγκεκριμένο πρόσωπο, εκπρόσωπο του κιτρινισμού στον κόσμο της δημοσιογραφίας.

Προσπάθησε να εμφανίσει τις μικτές απολαβές τριών εργαζομένων, ως απολαβές ενός εργαζόμενου.

Είναι αισχρό ψέμα ότι υπάρχει εργαζόμενος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που αμείβεται με 6.634,44 € μηνιαίως.

Παρά το γεγονός ότι η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας απάντησε εγγράφως ότι δεν υφίσταται εργαζόμενος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την αμοιβή που αναφέρεται στο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα, παρά το γεγονός ότι διευκρινίζεται ότι οι αμοιβές των εργαζομένων στην Περιφέρεια καθορίζονται από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους με βάση τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία και δεν αποτελούν αντικείμενο των αιρετών, η διάδοση της ψευδούς είδησης συνεχίζεται.

Η εκστρατεία σπίλωσης και κατασυκοφάντησης της Περιφερειακής Αρχής, έχει λάβει πλέον χαρακτήρα υστερίας. Θα απαντηθούν όλα αρμοδίως και εκεί που πρέπει» καταλήγει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

 246 total views,  2 views today