Τελικά φαίνεται πως το παζάρι είναι …βαρύ και με πολλά πλοκάμια αλλά και σκηνές …απείρου κάλλους!

Πρώτα απ’ όλα έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε πως στο παρασκήνιο εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημάρχου αλλά και έναρξης της νέας θητείας της Περιφερειακής Αρχής, όσοι ασχολούνται με δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο έντονων ζυμώσεων και συζητήσεων για θέσεις, ισορροπίες και διαμόρφωση πλειοψηφιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια ομάδα συμβούλων που εξελέγησαν με τον Αντώνη Καμπουράκη, ήδη τριγυρνά και με έντονο τρόπο αναφέρει πως θα είναι στην δημοτική Αρχή για δύο χρόνια, αφού μετά θα γυρίσει το …έργο υπέρ του …εκκολαπτόμενου νέου υποψηφίου δημάρχου. Αυτή η ομάδα είναι τώρα κοντά στον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας.

Ακόμη άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται φιλικά σε μια συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής με τον Στράτο Καρίκη, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή πλειοψηφία, δηλώνουν πως δεν θέλουν να χρησιμοποιηθούν ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της παράταξης του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας. Από την πλευρά τους όμως «οι οκτώ» του κ. Καρίκη δηλώνουν πως θα πάνε πακέτο! «Ή όλοι ή κανένας» διαμηνύουν, με αποτέλεσμα σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση δεν έγινε, αφού ο κ. Καμπουράκης δεν τηλεφώνησε και το ραντεβού των δύο πλευρών δεν κλείστηκε.

Σημειώνεται ακόμη πως από την πλευρά των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας ασκείται βέτο για «μη συνεργασία» με την πλευρά Κρητικού, αφού, ούτως ή άλλως οι 4 σύμβουλοι δεν λύνουν το πρόβλημα.

Μέσα στο πλαίσιο του ίδιου ρεπορτάζ αναφέρεται πως το εκκολαπτόμενο σχήμα για τις …προσεχείς εκλογές θα έχει επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό, γεγονός που ήδη προβληματίζει όσους τον ακολούθησαν στις εκλογές για την Περιφέρεια!

 510 total views,  2 views today