Περισσότερη προβολή, πολύ δουλειά και υπομονή χρειάζεται η φετινή σεζόν για να εξελιχθεί με τις λιγότερες δυνατές ζημιές για τα ξενοδοχεία.

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος με αφορμή τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Semiramis.

«Σε ότι αφορά τις κρατήσεις θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν παρουσιάζουν αύξηση. Φέτος υπάρχει ανταγωνισμός από άλλους προορισμούς που είναι πιο φθηνοί. Μας επηρέασαν πολύ και οι πτωχεύσεις των αεροπορικών εταιρειών. Δεν θα είναι εύκολη η φετινή σεζόν. Πρέπει να παρακολουθούμε πολύ και το θέμα των τιμών,. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι σύντομα θα πάψει να είναι τόσο φθηνή η Τουρκία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τόσο ελκυστικές τιμές όταν ο ΦΠΑ είναι στα ύψη», είπε ο κ. Ματσίγκος.

Στην συνέλευση εγκρίθηκε ο απολογισμός του έτους 2018 και εγκρίθηκαν οι δράσεις που θα υλοποιηθούν το τρέχον έτος.
«Εγκρίναμε τον απολογισμό του έτους 2018 και προχωρήσαμε στον προγραμματισμό δράσεων για το 2019», δήλωσε στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος.

Στα πλαίσια των δράσεων που θα υλοποιηθούν εντός του 2019 είναι η ημερίδα για την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες .

Η αρχή σε ότι αφορά τις δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα είναι ένα σεμινάριο που θα αφορά τα προσωπικά δεδομένα και γενικότερα τις επιθέσεις που μπορεί να δέχονται τα site των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

«Θα παρουσιάσουμε και τα οριστικά αποτελέσματα της έρευνας που κάναμε για την ποιότητα στον τουρισμό. Επίσης θα διοργανώσουμε σεμινάριο για θέματα υγιεινής και ασφάλειας στα ξενοοδοχεία», είπε ο κ. Ματσίγκος.

 142 total views,  2 views today