Ο δρόμος που πολυδιαφημίστηκε πως έγινε με ταχύτητα Χατζημάρκου και που ακόμη και κορδέλες κόντεψαν να …κόψουν για να τον εγκαινιάσουν, έχει τώρα, με την πρώτη κακοκαιρία, χωρίσει τη Ρόδο στα δυό.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πετρίδης σε ανάρτηση του στα social media, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται μόνο η επαρχιακή οδός Μαλώνα- Μάσσαρι αφού ο νέος δρόμος πλημμύρισε και δεν μπορεί να είναι προσβάσιμος λόγω της βροχής.

Κυριολεκτικά λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών, οι συγκοινωνίες στη Ρόδο έχουν φτάσει στα όρια και σε πολλές περιοχές έχουν εμφανισθεί πολλά προβλήματα.

Αξιοπρόσεκτο βέβαια είναι πως τώρα ανακοινώνουν την «ενδεδειγμένη» χρήση της Ιρλανδικής διάβασης, όταν στην Κρεμαστή την κρατούν κλειστή χωρίς μέτρα!

Δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω την γνωστή μέθοδο Υψηλάντη (ΔΕΥΑΡ) για την σήμανση επικίνδυνου δρόμου: Με …σελοτέιπ και με πέτρες για να μην πάρει τα πλαστικά ο αέρας!

Παρακάτω δείτε και φωτογραφία από την παραλιακή οδό που ενώνει το Χαράκι με τα Μάσσαρι. Κι εκεί τα πράγματα δεν εξελίσσονται …κανονικά!… Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή παντού.

 

 1,449 total views,  2 views today