Προβλήματα και σε αρκετές περιπτώσεις σοβαρά παρουσίασε σήμερα το δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone και στη Ρόδο.

Από  νωρίς το πρωί έως τις 11:30 στους συνδρομητές της εταιρείας παρουσιάζονταν συνεχώς προβλήματα σε ότι αφορά τη διαχείριση των κλήσεων την αποστολή μηνυμάτων και τη χρήση του internet.

Σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν εφικτή η κλήση από το δίκτυο της συγκεκριμένης εταιρείας στα άλλα δίκτυα ακόμη και η αποστολή sms.

Oι συνδρομητές  πραγματοποιούσαν κλήσεις και οι αποδέκτες έδειχναν κατειλημμένοι ενώ δεν ήταν . Η αποστολή sms  ήταν ανέφικτη.  Δεν υπήρχε επίσης δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Προβλήματα προκλήθηκαν και στο δίκτυο διαχείρισης κλήσεων του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί κάτι που είχε ως συνέπεια να μην γίνονται  εύκολα οι αναζητήσεις οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών των Ροδιτών αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας.

Ωστόσο η διοίκηση του Συνδέσμου αντιμετώπισε γρήγορα την κατάσταση αφού οι αυτοκινητιστές, διοχέτευσαν τις κλήσεις μέσω των δικτύων των άλλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και έτσι όλοι εξυπηρετήθηκαν με συνέπεια και ασφάλεια.

Η αποκατάσταση του δικτύου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας  έγινε μετά τις 11:30 σταδιακά.

 

 

 488 total views,  4 views today