Να «κατεβάσουν τα μολύβια σε ότι κι αν κάνουν και να ασχοληθούν μόνο με την προκήρυξη 3Κ/2018», ζήτησε, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης από τους προϊστάμενους της Ανεξάρτητης Αρχής, σε σύσκεψη την περασμένη Τετάρτη, μία, δηλαδή, ημέρα μετά την συνάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ με τους υπουργούς Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης κάποια από τα στελέχη του ΑΣΕΠ υποστήριξαν ότι «υπάρχουν και άλλες ανελαστικές υποχρεώσεις που τρέχουν», ωστόσο ο πρόεδρος ήταν σαφής ότι «ασχολούμαστε μόνο με την 3Κ».
Όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής μετά από αυτή τη συνάντηση, «όλο το δυναμικό του ΑΣΕΠ ασχολείται με την 3Κ». Στόχος είναι οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν το πολύ έως τέλος του έτους ή και λίγο νωρίτερα.
Μάλιστα, καθώς οι συμβάσεις όσων εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες λήγουν το πολύ έως τις 15 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του ΑΣΕΠ έχει αναλάβει την υποχρέωση να δώσει εντός των επομένων ημερών συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα έχει βαρύνουσα σημασία στο αν το ΥΠΕΣ και το ΥΠΔΑ θα καταθέσουν ρύθμιση για παράταση των συμβάσεων.

 562 total views,  2 views today