Προσεχώς διεύρυνση της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ

218

Η διεύρυνση της  πρώην νομαρχιακή επιτροπής της ΝΔ και νυν ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου θα είναι ένα από τα θέματα που θα  απασχολήσουν το συμβούλιο της διοικούσας εκλογικής επιτροπής Δωδεκανήσου της ΝΔ  που θα συνέλθει το νέο  έτος

«Έχουμε ενδιαφέρον από αρκετούς πολίτες και θα προχωρήσουμε στη διεύρυνση της επιτροπής», είπε η κ. Χαραλάμποπούλου.

Σε ερώτηση σχετικά με την κοπή της πίτας της οργάνωσης η κ. Χαραλαμποπούλου τόνισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο σε συνθήκες πανδημίας  να γίνει εκδήλωση και μάλιστα σε κλειστό χώρο.

“Εδώ είναι απαγορευτικό να γίνουν εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους πόσο μάλλον σε εσωτερικούς. Με τα δεδομένα αυτά δεν είναι εφικτό να γίνει εκδήλωση”, είπε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται πως ήδη έχει γίνει διεύρυνση σε ότι αφορά τη Δημοτική Οργάνωση Ρόδου της ΝΔ.

Μέσα στην εβδομάδα η παράδοση των παιχνιδιών

Ολοκληρώνεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα η συγκέντρωση παιχνιδιών από την Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή Δωδεκανήσου της ΝΔ.

Η συμμετοχή του κόσμου και των μελών της ΝΔ ήταν πολύ μεγάλη όπως δήλωσε στο skyrodos.gr η πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Έφη Χαραλαμποπούλου.

Τα παιχνίδια θα παραδοθούν  μέσα στις επόμενες ημέρες στις αρμόδιες δομές που θα φροντίσουν ώστε να φθάσουν στα παιδιά και να τους δώσουν χαρά τώρα που πλησιάζει η έλευση του νέου έτους.