Δεν υπάρχει πιο εξειδικευμένος και …περισπούδαστος από τον Δήμο της Ροδου σε στρατιές συμβούλων!

Ηδη στον μεγάλο αριθμό των ειδικών συμβούλων που ως τώρα έχουν προσληφθεί απ’ ευθείας από τον Δήμαρχο για να υποβοηθούν με τις συμβουλές τους το έργο του, προστέθηκαν χτες άλλοι δυό ιδιαίτερα εξειδικευμένοι σύμβουλοι.

Πρόκειται για τον Τάκη Μιχαήλου του Μιχαήλ, πτυχιούχο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Ε.Ι. Πειραιά, που προσελήφθη ως ειδικός σύμβουλος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του και την κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη του Βάιου, πτυχιούχο του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς σχέσεις στη Μεσόγειο» με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στις Πολιτικές Επιστήμες ως ειδικός σύμβουλος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ειδικά ο κ. Μιχαήλου εκτός όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, είναι γνωστό πως διετέλεσε πρόεδρος στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ. Η κ. Ξεπαπαδάκη διετέλεσε δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος του κ. Χατζηδιάκου, ήταν όμως υποψήφια με τον νυν δήμαρχο και δεν εξελέγη.

 3,100 total views,  4 views today