Ανανέωση:

Έγκαιρη και επαρκή αριθμητικά ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου , προς διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος, στελέχωση των αστυνομικών διευθύνσεων με προσωπικό και ορθολογικοποίηση των διατιθέμενων αστυνομικών δυνάμεων σε Μέτρα Ασφαλείας-Τάξης πρότειναν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και ο Γραμματέας  της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου Αστυνομικός Υποδιευθντής Αναστάσιος Ζήφος και  Πέτρος Β. Βασιλάκης, στο 30ο τακτικό συνέδριο της ΠΟ.ΑΞΙΑ. που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το 30ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α..

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στις εργασίες του εν λόγω συνεδρίου δια των αντιπροσώπων αυτής, του Πρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα.

Στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας τέθηκαν από την πλευρά μας αιτήματα, τα οποία -μεταξύ άλλων- συμπεριλήφθηκαν στο Ψήφισμα του Συνεδρίου, όπως:

• Εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης με τα ΜΜΜ της Αττικής και για τους αστυνομικούς της περιφέρειας.
• Έγκαιρη και επαρκής αριθμητικά ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών της περιοχής μας, προς διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.
• Στελέχωση των γενικών και μερικών διαχειρίσεων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας με προσωπικό που διαθέτει πτυχίο οικονομικών-λογιστικής.
• Ορθολογικοποίηση των διατιθέμενων αστυνομικών δυνάμεων σε Μέτρα Ασφαλείας-Τάξης.

Με την ολοκλήρωση 30 ετών συνδικαλιστικής δράσης, δηλώνουμε παρόντες συνεχίζοντας τον αγώνα για την εξάλειψη των στρεβλώσεων και την κατάκτηση της κανονικότητας.

 104 total views,  2 views today