Ανανέωση:

Στη Ρόδο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον φόνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη προκειμένου να απολογηθεί για την νέα υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης.

Σήμερα ο 23χρονος (κεντρική φωτογραφία), φερόμενος ως βιαστής από κοινού με τον 19χρονο ενός 19χρονου κοριτσιού με νοητικά προβλήματα, απολογήθηκε στην Ανακρίτρια Ρόδου. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί ήδη ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την περασμένη εβδομάδα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Εξεταζόμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου περιέγραψε όσα έγιναν. Ενώπιον της ανακρίτριας όμως σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Χριστοδούλου, αρνήθηκε τα πάντα δηλαδή τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι όλα έγιναν με τη θέληση όλων δηλαδή ότι η νεαρή κοπέλα δεν βιάστηκε.

Ωστόσο ο νεαρός δεν είναι άγνωστος στις αστυνομικές αρχές αφού έχει εμπλακεί σε κάποιες υποθέσεις.

Με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενο.

Αλίευαν νεαρές κοπέλες σε επιχειρήσεις εστίασης στο κέντρο της πόλεως

Η μαρτυρία στο skyrodos.gr νεαρής συμμαθήτριας της 19χρονης φωτίζει λίγο περισσότερο την δράση των νεαρών που φαίνεται ότι αλίευαν τα θύματα τους από τις καφετέριες και κυρίως τις επιχειρήσεις γρήγορης εστίασης που συχνάζουν κυρίως οι νέοι.

«Σε ένα από αυτά τα καταστήματα έρχονταν τακτικά ο 20χρονος Αλβανός μαζί με τον 23χρονο Ρομά. Μιλούσαν στις κοπέλες έκαναν παρέα μαζί τους. Εγώ φοβόμουν και δεν πλησίαζα καν σε αυτές τις παρέες», είπε η νεαρή κοπέλα.

Το κορίτσι έβλεπε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους δύο δράστες να έρχονται στο κατάστημα και να πιάνουν κουβέντα με τα νεαρά κορίτσια.

«Η συμμαθήτρια μου φαίνεται πως εκεί είδε για πρώτη φορά τον 20 χρονο Αλβανό. Στην συνέχεια δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε» , τόνισε η κοπέλα.

Η 17χρονη μίλησε και για τον 23χρονο και ανέφερε τις πληροφορίες περί εμπλοκής του σε διάφορες υποθέσεις.

«Δεν θα ήθελα να αναφερθεί το όνομα μου. Φοβάμαι», είπε η νεαρή.

Η μαρτυρία της κοπέλας όμως δείχνει ότι ενδέχεται να έχουν κακοποιηθεί από το συγκεκριμένο δίδυμο και όχι μόνο και άλλες γυναίκες που έτυχε να τους συναναστραφούν στις καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης που είχαν γίνει στέκια τους.

Η 19χρονη σήμερα όπως αναφέρθηκε μετέβη κανονικά στο σχολείο της και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

 210 total views,  2 views today