19.000 συμπολίτες μας γίνονται επαίτες καθημερινά για να καταφέρουν να πάρουν ένα βοήθημα, δήλωσε στον sky ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος.

Τόνισε ότι ο κόσμος είναι σε απόγνωση και αγωνιά πως θα επιβιώσει, ενώ καθημερινά περί τα 150 άτομα εξυπηρετούνται από τα γραφεία με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κι εκατοντάδες ερωτήματα πέφτουν βροχή από τον κόσμο που ζητάει ενημέρωση και καθοδήγηση πώς να κινηθεί.

Παράλληλα ο κ. Εγγλέζος καταδίκασε το γεγονός της προσαγωγής του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Χότζογλου με δύο συνδικαλιστές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σε μία αιφνίδια διαμαρτυρία σήμερα το πρωί, λέγοντας ότι αντί να σκύψουν πάνω από τους 85.000 στον τουρισμό και επισιτισμό που δεν λαμβάνει επίδομα και βιώνει συνθήκες πείνας, συνέλαβαν τρεις συνδικαλιστές.

Έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη προ 15νθημέρου όταν διαδήλωνε το ΠΑΜΕ με εκατοντάδες κόσμου.

Μάλιστα όλα τα Εργατικά Κέντρα σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ είναι σε συνεννόηση αυτή την ώρα για να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση στήριξης των τριών συνδικαλιστών, καταδικάζοντας το γεγονός.

 2,126 total views,  2 views today