«Δεν υπάρχουν  γιατροί μας που ανήκουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα»,  δήλωσε σήμερα στον Sky ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης.

«Στο νοσοκομείο της Ρόδου η πλειονότητα των γιατρών έχει εμβολιαστεί. Υπάρχουν ακόμη 3-4 γιατροί που προς στιγμή δεν έκαναν το εμβόλιο. Το αν θα κάνουν το εμβόλιο μέχρι το τέλος του μήνα δεν το ξέρουμε. Δεν έχουμε ακόμη ακριβή εικόνα ακόμη», τόνισε.

Να σημειωθεί πως στο τέλος του τρέχοντα μήνα λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί από την κυβέρνηση και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί δεν θα μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους στις δομές υγείας.

Σχετικά  με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που έχουν νοσήσει από  κορονοϊό ο κ. Ρουμάνης δήλωσε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες  και δεν υπάρχει θέμα διασποράς του κορονοϊού.

«Έγινε η σχετική ιχνηλάτηση των επαφών  και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες. Δεν υπάρχει θέμα διασποράς της νόσου. Το θέμα έχει κλείσει», τόνισε.
Σχετικά με το αν θα κλείσει στο τέλος του τρέχοντα μήνα το mega εμβολιαστικό κέντρο ο κ. Ρουμάνης δήλωσε:

“Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση αλλά η πορεία των εμβολιασμών είναι φθίνουσα. Επομένως δεν μπορεί να απασχολούνται τόσοι άνθρωποι για τη λειτουργία του και να εμβολιάζονται τόσο λίγα άτομα. Αν δεν συνεχίσει  η διαδικασία θα συνεχιστεί από τις  άλλες δομές. Την ευθύνη λειτουργίας του έχει η Πολιτική Προστασία”

 

 1,202 total views,  5 views today