Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος κατέθεσε το συνδυασμό της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο Πρωτοδικείο Ρόδου.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Σήμερα όλοι μαζί συνεχίζουμε, ανανεώνοντας, εμπλουτίζοντας και ενδυναμώνοντας τη παράταξή μας.

Θεωρώ, ότι είναι νίκη για την δημοκρατία, αλλά και για την παράταξη μας, η συμμετοχή αξιόλογων προσωπικοτήτων. Η συμμετοχή έμπειρων αυτοδιοικητικών, αλλά και η ανάδειξη νέων ανθρώπων και ιδεών, ενισχύουν τα κεκτημένα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της παράταξης μας.


Η παράταξη μας από την ίδρυσή της αποτελεί μια πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική παράταξη. Οι κανόνες «καλής λειτουργίας»  και η μέθοδος δράσης της βρίσκονται στις θεμελιώδεις αρχές της «αλληλεγγύης», της «συλλογικότητας», της «εμπιστευτικότητας».

Προχωράμε ενωμένοι προς τις δημοτικές εκλογές. Mε νέες συνθέσεις σφυρηλατούμε την ενότητά μας και τη συμπόρευση, ισότιμα και δημοκρατικά, μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο, με στόχο τη συνεννόηση και τη συμβολή όλων των δυνάμεων της κοινωνίας των πολιτών για τη Ρόδο.

Αυτή είναι ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τους αγώνες μας.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τους πολίτες, υπηρετώντας κοινές αξίες και επιδιώκοντας κοινούς στόχους.

Προχωράμε με σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες και υπογράφουμε ένα συμβόλαιο συνεργασίας.   Ένα συμβόλαιο, που στηρίζεται: Στην αλήθεια. Στην εμπιστοσύνη. Στην αποτελεσματικότητα.

Συνδετικός κρίκος και σταθερή πυξίδα μας: HΡΟΔΟΣ.

Στόχος μας το μέλλον της Ρόδου.

Η Ρόδος, που είμαστε όλοι εμείς.

Η Ρόδος και οι άνθρωποί της.

Ο τόπος των παραδόσεων μας, της ιστορίας μας, του πολιτισμού.

Ο τόπος που αγαπάμε.

Ο τόπος της δημιουργίας μας.

Ο τόπος των παιδιών μας.

Ο ευλογημένος αυτός τόπος.

Χαραγμένος στο ΕΙΝΑΙ του καθενός μας, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Η Δημοτική μας παράταξη είναι ανεξάρτητη, ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους. Υπήρξε και παραμένει προσανατολισμένη στην κοινωνία, στην αναζήτηση και διαμόρφωση ουσιαστικών λύσεων σε ζωτικά προβλήματα του πολίτη.

Μαζί με συμπολίτες μας, που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές δυνάμεις του νησιού, στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους, που παρέμειναν πιστοί στις ιδέες, στις αρχές, στις αξίες που πρεσβεύσαμε πριν 5 χρόνια, στο έργο που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε και πλαισιώνονται σήμερα με τους νέους συνεργάτες που με εμπιστεύονται για να συνεχίσουμε όλοι μαζί για νέους στόχους, νέους ορίζοντες. Θέλω να τους ευχαριστήσω.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης από καρδιάς, όλες και όλους , που μας στηρίζετε.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, είναι ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.