Συντριπτική νίκη πέτυχε η παράταξη ΔΗΣΥΕ της οποίας ηγείται ο κ. Παναγιώτης Εγγλέζος στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Εργατικού Κέντρου θα πρέπει να σημειωθεί πως παράταξη πέτυχε τόσο μεγάλη νίκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που  δόθηκαν στη δημοσιότητα  για το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου ψήφισαν 169 αντιπρόσωποι και βρέθηκαν τρια άκυρα  και 166 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η ΔΗΣΥΕ πήρε 151 ψήφους και ποσοστό 91%. Η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ έλαβε  έλαβε 15 ψήφους και ποσοστό 9%. Σε ότι αφορά τις έδρες η ΔΗΣΥΕ πήρε 14 και η ΔΑΣ  ΠΑΜΕ 1. Για τη ΓΣΕΕ ψήφισαν  121 αντιπρόσωποι. Βρέθηκαν ένα άκυρο ψηφοδέλτιο  και 120 έγκυρα. Η ΔΗΣΥΕ πήρε  115 ψήφους  και ποσοστό 96% η ΔΑΣ 5 και ποσοστό 4%.

«Ευχαριστώ εκ μέρους της παράταξης μου όλους τους αντιπροσώπους  για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στην παράταξη μας  . Δημόσια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάββα Χατζησάββα για την διαρκή υποστήριξη του στο έργο μας . Συνεχίζουμε γιατί ο αγώνας για τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι αδιάλειπτος», δήλωσε στο skyrodos.gr ο  κ. Εγγλέζος.

 1,054 total views,  2 views today