Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Σηφάκη

971

Σήμερα στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά στη Σορωνή  το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Σηφάκη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή έχοντας χάσει τη  μάχη που έδινε για τη ζωή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο του Μανώλη Σηφάκη ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

 Η είδηση του πρόωρου θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού φίλου Υποστρατήγου ΕΛΑΣ,  Μανώλη Σηφάκη, μας γέμισε θλίψη.

Ο Μανώλης ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος, που υπηρέτησε με ζήλο και ήθος σε πολλές θέσεις ευθύνης στα νησιά μας, από την Τροχαία Ρόδου, στη Διοίκηση Αστυνομικών τμημάτων στη Ρόδο και στην Κω ,αλλά και στις Διοικήσεις  Β’ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Σε όλες αυτές, διακρίθηκε όχι μόνο ως άξιος αξιωματικός αλλά και ως ευαίσθητος Πολίτης.

Στην γυναίκα του Μαρία, την κόρη του Σεμίνα και τους οικείους τους, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 Ο  βουλευτής Δημήτρης Γάκης

 Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αναφέρει τα ακόλουθα:

 Τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Μανώλη Σηφάκη, αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που πρόσφερε επί σειρά ετών και από διάφορες θέσεις τις υπηρεσίες του στη Ρόδο και στην Κω, εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης. «Ένας ακέραιος άνθρωπος και ένας ικανός και ευσυνείδητος αξιωματικός, ένας καλός σύζυγος και πατέρας μας άφησε σήμερα. Στη σύζυγό του, δημοσιογράφο Μαρία Κυπριώτη, και στην κόρη του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».