Ανανέωση:

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με την εταιρεία marketing Dingo, προγραμματίζει δωρεάν σεμινάριο για τα μέλη του, την Τρίτη 28/01/2020, στο Ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου στις 19.00.

Η θεματολογία θα καλύψει τα παρακάτω: “Γιατί μια φωτογραφία από τις διακοπές, επηρεάζει τις κρατήσεις σας; Πως οι διαφημιστικές ενέργειες επηρεάζουν τις προσδοκίες των πελατών οι οποίες καταλήγουν ως αξιολόγηση στα Review Sites και επηρεάζουν τις συμφωνίες και τις μελλοντικές πωλήσεις; Μια εικόνα στην αγορά/αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών του διαδικτύου μέσα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία με γνώμονα το αποτέλεσμα.”

Εισηγητές: Ραφαήλ Κουδούνης, Διευθ. Σύμβουλος Dingo Marketing Team : Insights 2020-2023 και η αγορά του διαδικτύου στον τουρισμό

Μάνος Τεχνίτης, CRO, Dingo Marketing Team, υπ.Δρ «Artificial Intelligence Regulations» : Τρίπτυχο Ιστοσελίδες Αξιολόγησης-Προσδοκίες Πελατών-Απαιτήσεις Tour Operators Άθηνα Καλτσίκη, Marketeer, Dingo Marketing Team: Visitor Generated Content – Social Media – Microinfluencers

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και για τα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://dingo.gr/sdxr/ Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα συζητηθούν κι άλλα επίκαιρα θέματα. Παρακαλούνται τα μέλη όπως συμμετάσχουν μαζικά στην συνάντηση.

 12 total views,  2 views today