Σενάριο φαντασίας: Δημοσκόπηση σε εξέλιξη και άλλα δεινά…

1121

Σε πλήρη εξέλιξη είναι δημοσκόπηση που διενεργείται στα Δωδεκάνησα με απώτερο σκοπό να βγούνε συμπεράσματα για υποψηφίους, σχεδιασμούς, συνδυασμούς αλλά και κομματικές κινήσεις.

Η δημοσκόμηση διενεργείται για τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης με τηλεφωνικές κλήσεις. Σύμφωνα με ερωτώμενους, βασικό ερώτημα που τίθεται είναι για την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού στη θέση του Περιφερειάρχη.

Κατά κύκλους προσκείμενους σε ανθρώπους του Κινήματος Αλλαγής στη Ρόδο, το τελευταίο 24ωρο, μετά από την επίσημη ανακοίνωση του κ. Καμπουράκη από τη Νέα Δημοκρατία, δεύτερες σκέψεις που επικρατούν φέρουν να προωθείται η ιδέα της μετακόμισης του Φώτη Χατζηδιάκου στη Βουλή και της προώθησης του Μανώλη Γλυνού για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανακατευθεί τόσο η τράπουλα με άγνωστες συνέπειες αλλά και αποτελέσματα. Είναι άγνωστο αν μια τέτοια πρόταση καρποφορήσει αφού θα είναι πολύ στενόχωρα τα πράγματα για το ψηφοδέλτιο της Βουλής και μάλιστα με το δεδομένο πως αν περιληφθεί σ’ αυτό ο Γιώργος Νικητιάδης, δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Κρεμαστινός, που ενδέχεται να του προταθεί η Περιφέρεια!

ΥΓ. Θεωρείται σίγουρο πως και αυτές οι πληροφορίες για …αποκλειστικές θα τις ξεφουρνίσουν άλλοι!