Υπό αυστηρό έλεγχο και με το …ζόρι αν χρειαστεί θα επιβληθεί η τάξη και όσα έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ και την κυβέρνηση στη σημερινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Αστυνομία και δυνάμεις ΕΚΑΜ είναι σε πλήρη επιφυλακή για να μην ξεφύγει η κατάσταση, ενώ προβληματισμός επικρατεί για το πώς θα επέμβει η ΕΛΑΣ στην περίπτωση που εμφανισθούν όρθιοι ή υπεράριθμοι.

Όπως αποδείχθηκε κατά την επιτόπια αυτοψία πάντως αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων που έσπευσαν στην παραλία κατόπιν καταγγελιών από περίοικους, ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας και γι’ αυτό προσήχθη στην αστυνομία.

Μάλιστα, αυτή την ώρα λέγεται πως κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ρόδου και την Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο υπεύθυνος του κέντρου.

Η δικογραφία πήγε στο λιμεναρχείο Ρόδου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina είναι sold out, καθώς έχουν πουληθεί εκατοντάδες εισιτήρια. Υπάρχουν βάσιμοι φόβοι ότι θα προκληθεί μεγάλος συνωστισμός.

Γι’ αυτό το λόγο έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, έχοντας εντολή να προχωρήσουν σε έρευνα, για να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι αποστάσεις και αν μέσα στο χώρο βρίσκεται ο επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων.

Λέγεται πως ο ίδιος ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης έχει δώσει τις εντολές και παρακολουθεί την περίπτωση δίνοντας εντολές!

 

 3,667 total views,  2 views today