Από το σύλλογο Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. (Αναπτυξιακός – Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κατοίκων Συνοικιών Α. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Γεωργίου), ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται για δωδέκατη χρονιά η λειτουργία του κοινωνικού-εκπαιδευτικού προγράμματος, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ».

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του προγράμματος θα λειτουργήσει και φέτος , με διδάσκοντα τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Γιώργο Σακελλαρίδη.

Η «Ορχήστρα» βιολιών και μαντολίνων για ΠΑΙΔΙΑ από 6 χρονών, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ, με σκοπό την ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και την ανάπτυξη μιας ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ με τη ΜΟΥΣΙΚΗ, όσων συμμετέχουν.

Οι συναντήσεις- μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 5.30μμ ως τις 7.30μμ., και κάθε Πέμπτη 6.15μμ με 7.30μμ. Καθένας, καθεμιά, διαλέγει μια από τις δύο μέρες και συμμετέχει για 40 λεπτά, (σε ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ μορφής  μάθημα), μέσα στα χρονικά όρια που αναφέρονται παραπάνω. Τα όργανα, βιολιά και μαντολίνα, παρέχονται από το πρόγραμμα, ενώ εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Χώρος συνάντησης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στην οδό Δενδρινού. Έναρξη μαθημάτων  από την Τετάρτη 15/9 και την Πέμπτη 16/9.

Για πληροφορίες η επικοινωνία πρέπει να γίνεται  τον διδάσκοντα κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, στο 697 6968055 ή με την πρόεδρο του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., κ. Ευαγγελία Γαλανού, στο 6936 720305.

Το πρόγραμμα, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ», ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Που σημαίνει ότι είναι «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ» στην ΕΥΤΥΧΙΑ των ανθρώπων κάθε ηλικίας.

 

 190 total views,  2 views today