Σε κινητοποίηση κατέρχονται στις 10 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα Ξενοδοχεία, τον Τουρισμό και τον Επισιτισμό, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία Επισιτισμού-Τουρισμού.

Ο πρόεδρός του Παναγιώτης Εγγλέζος απηύθυνε μιλώντας στον sky κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρών στην κινητοποίηση, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που διαμορφώνεται για το επόμενο διάστημα στην περιοχή μας, με χιλιάδες ανέργους που δεν έχουν δικαίωμα επιδόματος ανεργίας.

“Η ανοχή και η αντοχή μας έχει εξαντληθεί. Πεινάμε και οι καταστάσεις που θα ζήσουμε, θα είναι τραγικές”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την κινητοποίηση, ώστε να δείξουμε ποιοί και πόσοι είμαστε και ότι πραγματικά υποφέρουμε. Είναι μία ευκαιρία λοιπόν να στηρίξουμε κι εμείς αυτά που διεκδικούμε, αλλά να καταλάβουν και οι κυβερνώντες ότι πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στη Ρόδο, πρόσθεσε σχετικά ο κ. Εγγλέζος.

Σημειώνεται ότι το πρωί επισκέφθηκε τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, έχοντας συνάντηση με το Δ.Σ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου βλέποντας ότι η κοροϊδία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με την αναμονή της νομοθεσίας για την παράταση αναστολών, αποφάσισε να στηρίξει την κινητοποίηση την Ομοσπονδίας στις 10 Νοεμβρίου 2020.
Βασικά αιτήματα της κινητοποίησης είναι η παράταση της αναστολής, η επιδότηση ανεργίας έως την έναρξη της επόμενης σεζόν και άλλα πολλά.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αδιέξοδο αφού δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει και η στάση των τεσσάρων εκλεγμένων Βουλευτών Δωδεκανήσου της ΝΔ δείχνει ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων πάρα μόνο να λάβουν τον παχουλό μισθό τους.

Καλούμε τους Βουλευτές μας, έστω και την τελευταία στιγμή, να συμμερισθούν την αγωνία και την αγανάκτηση των συναδέλφων μας, να συνεδριάσουν μεταξύ τους και να δώσουν λύση στα προβλήματα του κλάδου εδώ και τώρα.
Αν το καλοκαίρι ήταν δύσκολο, ο χειμώνας που έρχεται προδιαγράφεται πολύ χειρότερος γι΄αυτό η απάντηση του κλάδου θα είναι σκληρή και θα δοθεί μέσα από την μαζική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε στις 10 Νοεμβρίου 2020.

 4,388 total views,  2 views today