Αμεση αντίδραση Τριάντου

  • Από αύριο ο συμπολίτης μας που φιλοξενειται στο ξενοδοχείο ΣΤΑΡ θα υπάγεται στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας. Με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών θα ήφθεί μέριμνα και για τα έξοδα παραμονής του για ένα μήνα Με εκτίμηση Γιώργος Τριάντος Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Στέγη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη της Ρόδου βρέθηκε μετά την ευαισθητοποίηση του συμπολίτη μας επιχειρηματία, Ιζέτ Σιέχ, για έναν ηλικιωμένο άνδρα που βρέθηκε -λόγω της οικονομικής ανέχειας που αντιμετωπίζει- να κοιμάται στο πίσω κάθισμα ενός ΙΧ αυτοκινήτου, στην πλατεία των 100 Χουρμαδιών, μέσα στις κρύες μέρες του χειμώνα.

Όπως δήλωσε στον sky ο κ. Σιέχ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το θέμα έσπευσε να βρει λύση και ο κ. Χρήστος, από χθες διαμένει στο ξενοδοχείο Star, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα συγκινητική, αφού από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό μέσω του διαδικτύου, πολλοί από τη Ρόδο, αλλά και το εξωτερικό ζήτησαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Μάλιστα τόνισε ότι τα χρηματικά ποσά που κατατίθενται από τις δωρεές του κόσμου, μπαίνουν στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Πρεσβύρη για να καλυφθούν τα έξοδα της διαμονής του συμπολίτη μας, ενώ από το πρωί πολλοί Ροδίτες σπεύδουν να τον συναντήσουν από κοντά για να τον προμηθεύσουν με τρόφιμα ή είδη ένδυσης, και να του δώσουν κατ’ ιδίαν χρήματα για να τον βοηθήσουν, αφού ο συμπολίτης μας βρέθηκε ξαφνικά “ξεκρέμαστος”, αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο της ζωής…

“Χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήραμε από το δρόμο στο ξενοδοχείο και είναι απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου”, δήλωσε σχετικά στον σταθμό μας ο κ. Σιέχ.

Επιπλέον, επειδή ο κ. Χρήστος αντιμετωπίζει και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στα μάτια του και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ο Ιζέτ Σιέχ μέσω προσωπικών του γνωριμιών φρόντισε να έρθουν κάποιοι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας με τον γιατρό-οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Κόκκινο για να γίνει το συντομότερο δυνατό το χειρουργείο.

 5,016 total views,  2 views today