Σε δραματική κατάσταση παραμένει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά, καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων, ενώ για ακόμα μια μέρα, η Ελλάδα θρηνεί πάνω από 100 συνανθρώπους μας που έχασαν τη μάχη με τον ιό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 103 άνθρωποι έχασαν το τελευταίο 24ωρο τη ζωή τους, ενώ 540 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

1.498 είναι τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, 12 εξ αυτών στη Ρόδο, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύονται σήμερα 14 ασθενείς με ήπια συμπτώματα, σε ελεγχόμενη κατάσταση που δεν εμπνέει ανησυχία, όπως δήλωσε στον sky ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γρηγόρης Ρουμάνης.

Στο μεταξύ σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε διευθυντής κλινικής και δύο νοσηλευτές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γιατρός παραμένει στο σπίτι του και έχει ήπια συμπτώματα γεγονός που κάνει τους θεράποντες ιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης δήλωσε στο σταθμό μας ότι η λειτουργία της κλινικής συνεχίζεται απρόσκοπτα, αφού το Σαββατοκύριακο ελέγχθηκε όλο το προσωπικό της με τεστ για covid-19 και θα επανελεγχθεί σε πέντε ημέρες.

 1,987 total views,  2 views today