Σπανός:Η δημοτική αρχή δεν έχει ανάγκη από restart

467

«Θα ξεκινήσω άμεσα να κάνω τον απολογισμό του έργου που έγινε στη δημοτική κοινότητα Αφάντου τα δυόμισι χρόνια που ήμουν χωρικός Αντιδήμαρχος και ολόκληρη η Ροδιακή κοινωνία γνωρίζει και αποδέχεται», δηλώνει σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστάσιος Σπανός απαντώντας στις ανακοινώσεις του προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Μπακίρη και τονίζει πως η δημοτική αρχή δεν χρειάζεται επανεκκίνηση γιατί  έχει έναν τετραετή κύκλο δράσεων και έργων.

Για τον κ.Μανέττα  αναφέρει ο κ. Σπανός ότι θα είναι δίπλα του και θα τον στηρίξει.

“Θα υλοποιήσει έργα που εμείς ως δημοτική αρχή, συλλογικά καισυγκροτημένα, σχεδιάσαμε και ωριμάσαμε και θα προχωρήσει και στην υλοποίηση νέων έργων”, τόνισε ο κ. Σπανός

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο κ Αναστάσιος Σπανός αναφέρει τα ακόλουθα:

Τελικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αφάντου παραμένει προκλητικά αδιόρθωτος και αμετανόητος.

Αφού ήταν για σχεδόν ενάμιση χρόνο εξαφανισμένος από τα τοπικά προβλήματα, απαξιώνοντας πλήρως το θεσμό του Τοπικού Συμβουλίου, ξύπνησε από τη ”χειμερία νάρκη” και ουσιαστικά στρέφεται κατά του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής στο σύνολο της, κάνοντας λόγο για χαμένο έδαφος δυόμισι χρόνων, θέλοντας να πλήξει και να απαξιώσει το έργο και την πολιτική μου παρουσία.

Με τον τρόπο αυτό απαξιώνει τον ίδιο το Δήμαρχο με τον οποίο καθημερινά αυτά τα δυόμισι χρόνια είχα στενή συνεργασία για όλα τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στη δημοτική ενότητα Αφάντου καθώς επίσης και τους εργαζόμενους στο Δήμο οι οποίοι καθημερινά έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Άλλωστε, για να του φρεσκάρω την επιλεκτική του μνήμη, θα ξεκινήσω άμεσα να κάνω τον απολογισμό του έργου που έγινε στη δημοτική κοινότητα Αφάντου τα δυόμισι χρόνια που ήμουν χωρικός Αντιδήμαρχος και ολόκληρη η Ροδιακή κοινωνία γνωρίζει και αποδέχεται.

Ο τοξικός και διχαστικός του λόγος δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο και εκφράζει μόνο τον ίδιο.

Η δημοτική αρχή δεν χρειάζεται επανεκκίνηση γιατί απλούστατα έχει έναν τετραετή κύκλο δράσεων και έργων.

Για τον κ.Μανέττα  που με διαδέχεται, θα είμαι δίπλα του και θα συμμετέχω στην προσπάθεια του. Θα υλοποιήσει έργα που εμείς ως δημοτική αρχή, συλλογικά καισυγκροτημένα, σχεδιάσαμε και ωριμάσαμε και θα προχωρήσει και στην υλοποίηση νέων έργων.

Γιατί όπως είπα το έργο της δημοτικής αρχής έχει συνέχεια. Ψιλά γράμματα αυτά, για όσους αντιλαμβάνονται την πολιτική και το δημοτικό έργο ως πεδίο εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών.

Ψιλά γράμματα αυτά για όσους είναι τελείως αποκομμένοι από την πραγματικότητα και την τοπική κοινωνία.

Υ.Γ: θα εξακολουθήσω να είμαι παρών στα τοπικά μας πράγματα για το καλό του Αφάντου και δηλώνω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τα δικά του καμώματα, που ντροπιάζουν τα Αφάντου.

Αναστάσιος Ν. Σπανός

Δημοτικός Σύμβουλος