Την άποψη ότι η ΝΔ έχει αλλοιωθεί αφού στους κόλπους της υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και ως εκ τούτου δεν μπορούν αμιγώς να εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος εξέφρασε μιλώντας στον Sky ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Στάμος.

«Η ΝΔ υποστήριζε τους αλλότριους και τους χαίδευε για τους  κάνει δικούς της. Στο τέλος της …εβγαλαν τα  μάτια . Τα στελέχη της ποτέ δεν τα πρόσεξε. Τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν ποτέ δεν τους αξιοποίησε όπως έπρεπε », τόνισε ο κ. Στάμου.

Ο κ. Στάμος τόνισε πως η ΝΔ έχει αλλοιωθεί αφού στους κόλπους της υπάρχου άνθρωποι που ανήκουν σε άλλους κομματικούς χώρους και ως εκ τούτου δεν μπορούν στο 100% να αξιοποιήσουν τις αρχές και τις αξίες της.

«Θυμάμαι τι αγώνα  έκανε ο μακαρίτης ο πατέρας μου για να φέρει στη Ρόδο και από το απομακρυσμένο χωριό ανθρώπους να ψηφίσουν. Η ΝΔ έχει αλλοιωθεί. Δεν είναι η παράταξη που γνωρίσαμε  όλοι εμείς.Θυμάμαι ότι στα γραφεία μας υπήρχε ενθουσιασμένος και όρεξη για δουλειά για τα προβλήματα του  τόπου. Τώρα έχει ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητος. Δεν  ξέρω αν η επιθυμία είναι το άνοιγμα σε άλλους χώρους. Άλλα οι καθαρόαιμοι νεοδημοκράτες  δεν είναι ευχαριστημένοι», δήλωσε ο κ. Στάμου.

Απογοήτευση ο ανασχηματισμός

Ο κ. Στάμου αναφέρθηκε και στον ανασχηματισμό λέγοντας πως για μια αφορά οι επιλογές απογοήτευσαν αφού έμειναν εκτός κυβερνητικού σχήματος οι βουλευτές του νομού

«Μια ακόμη φορά απογοήτευση από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης .  Παρά τα υψηλά ποσοστά στις εκλογές η Δωδεκάνησος μένει χωρίς εκπρόσωπο στο κυβερνητικό σχήμα.  Δεν  έχουμε μαχητικότητα και διεκδίκηση . Αυτός είναι  λόγος που φθάσαμε ως εδώ», τόνισε.

 474 total views,  4 views today