Στήριξη στο Νίκο Καραμαρίτη από τους προέδρους πέντε κοινοτήτων της Νότιας Ρόδου!

389

Τον αντιδήμαρχο Νότιας Ρόδου  και  Λινδίων κ. Νίκο Καραμαρίτη στηρίζουν με ανακοίνωση τους οι πρόεδροι των κοινοτήτων της περιοχής ευθύνης του με ανακοίνωση τους.

Όπως υπογραμμίζουν η συμβολή του αντιδημάρχου στην περιοχή τους  είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται  από τα έργα που ήδη εκτελέστηκαν  και εκτελούνται στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

«Μετά από σκληρή δουλειά, καθημερινή παρουσία και σε συνεργασία πάντα μαζί μας , δίνονται οι λύσεις για τα καίρια ζητήματα της περιοχής μας.Η άνοδος της Νότιας Ρόδου μας ανήκει και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν  γιατί  γίνεται με σκληρή δουλειά  και διαρκή αγώνα όλων μας», αναφέρουν οι πρόεδροι

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Mετά λύπη μας διαβάσαμε σήμερα στον τοπικό τύπο την επιστολή του Προέδρου της κοινότητας Λαχανιάς κ. Βασιλείου Μιχαήλ με την οποία καταφέρεται κατά του αντιδημάρχου  Νότιας Ρόδου και Λινδίων  κ.  Καραμαρίτη Νικολάου.

Οι  κάτωθι υπογεγραμμένοι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου :

Διαχωρίζουμε τη θέση μας και δεν αποδεχόμαστε τις κατηγορίες που καταλογίζει ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαχανιάς στον αντιδήμαρχο Νότιας Ρόδου και Λινδίων κ. Καραμαρίτη Νικόλαο , περί θεσμικής εκτροπής , διότι η πραγματικότητα είναι πως, η συμβολή του αντιδημάρχου στην περιοχή μας είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται  από τα έργα που ήδη εκτελέστηκαν  και εκτελούνται στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Μετά από σκληρή δουλειά, καθημερινή παρουσία και σε συνεργασία πάντα μαζί μας , δίνονται οι λύσεις για τα καίρια ζητήματα της περιοχής μας.

Η άνοδος της Νότιας Ρόδου μας ανήκει και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν  γιατί  γίνεται με σκληρή δουλειά  και διαρκή αγώνα όλων μας.

Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων

Απολλακιάς Τσαμπίκος Καραγιάννης

Αρνίθας  Ευστάθιος Κώστας

Ασκληπειού Νικόλαος Θεμιστοκλής Κουγκράς

Γενναδίου ΣταύροςΑκκούρης

Προφύλιας Μαυρουδής Παπασάββας