Αναστατώθηκαν πάλι οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ που συνεχίζουν τον αγώνα για την επαναλειτουργία της εταιρείας.

Ο λόγος που οι εργαζόμενοι ανέβηκαν στα…κάγκελα για μια φορά ακόμη, είναι η καθυστέρηση στην πληρωμή τους από το Δήμο Ρόδου .

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν προσληφθεί από το Δήμο Ρόδου για την κάλυψη του τομέα της πυροπροστασίας με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα οι συμβάσεις τους έχουν διάρκεια τέσσερις μήνες και λήγουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρόδου όμως έγινε ένα λάθος και έτσι η μισθοδοσία των συγκεκριμένων εργαζομένων δεν κατατέθηκε στο τέλος Μαΐου. Αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν οι εργαζόμενοι.
Η αντίδραση της δημοτικής αρχής και ειδικά του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Αγαπητού Πάλλα ήταν άμεση αφού φρόντισε να επεκταθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Όσο για τη μισθοδοσία τους μετά τη διόρθωση θα καταβληθεί στο τέλος Ιουνίου όπως τόνισε.

«Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΤΑΙ ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. Προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες για την πληρωμή των εργαζομένων. Η μισθοδοσία θα καταβληθεί στο τέλος Ιουνίου. Επίσης οι συμβάσεις επεκτάθηκαν κατά ένα μήνα δηλαδή ως τα μέσα Οκτωβρίου. Θα λάβουν αποδοχές για τέσσερις μήνες», δήλωσε στο skyrodos.gr o αντιδήμαρχος κ. Αγαπητός Πάλλας .