Μαχαίρια βγήκανε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο αφού εν όψει συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, μέλη της πλειοψηφίας θεώρησαν πως κατασπαλάται δημοτικό χρήμα!

Η υπόθεση που έφερε στα άκρα τουλάχιστον πέντε δημοτικούς συμβούλους αφορά την αποζημίωση συμπολίτη μας που αν και το Διοικητικό Πρωτοδικείο είχε επιδικάσει αποζημίωση  37.000 ευρώ, για σοβαρή σωματική βλάβη που είχε προκύψει ως ποσοστό 80 τοις εκατό, ακολούθησε έφεση του ενδιαφερομένου που έχει προσδιορισθεί για τον Σεπτέμβρη του 2021.

Εντούτοις, ο δήμαρχος, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, θεώρησε πως θα μπορούσε να επιλυθεί η οικονομική διαμάχη, μετά από το αίτημα του ενδιαφερομένου συμπολίτη μας, με εξωδικαστικό συμβιβασμό και αποζημίωση 400.000 ευρώ.

Σήμερα το θέμα είχε τεθεί στον Οικονομική Επιτροπή, όμως η μειοψηφία έφερε αντιρρήσεις, τις οποίες δημοσιοποίησε και μάλιστα πριν από την συνεδρίαση προς μέλη της πλειοψηφίας. Για τον λόγο αυτό προκλήθηκε η αναστάτωση που ανάγκασε τον δήμαρχο να αναδιπλωθεί και να μετατοπίσει την απόφαση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 2,093 total views,  2 views today