Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρευρέθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου.
Ο κ. Κόλιας συνεχάρη όλους τους συμπατριώτες μας οι οποία διετέλεσαν Πρόεδροι μέχρι σήμερα, τον νυν Πρόεδρο κ. Βάρνα και τα Μέλη του Συλλόγου, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει εμπράκτως τη δύσκολη προσπάθεια τους.
Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι κατόπιν εισηγήσεως του ιδίου στο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 1500 ευρώ, ενώ παραδόθηκε και επιταγή 1000 ευρώ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέρου από τα έσοδα που προήλθαν από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης.
Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Λέρου είχε χρηματοδοτήσει τον Σύλλογο με το ποσό των 700 ευρώ για την διοργάνωση του LEROS SANTA RUN (αγορά T-Shirts), ενώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί χώρος στέγασης για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.

 528 total views,  4 views today