Οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τη ΝΔ το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κάλυμνο, την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφιχθεί στον αερολιμένα Καλύμνου στις 8:20, και αμέσως μετά θα μεταβεί στα αναρριχητικά πεδία στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Στην συνέχεια, γύρω στις 10:30 θα κάνει στάση για προσκύνημα στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Παντελεήμονα και θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Ο Άγιος Παντελεήμονας»

Ο Κ. Μητσοτάκης εν συνεχεία θα βρεθεί στη Χώρα της Καλύμνου για να συναντηθεί με κατοίκους και παραγωγικούς φορείς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προτού μεταβεί στο Δημαρχείο θα κάνει μια στάση σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σπογγαλιεία.

Στις 1 μ.μ. ο Δήμαρχος του νησιού θα υποδεχτεί τον κ. Μητσοτάκη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα συνεδριάσει προς τιμή του.

Η παραμονή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κάλυμνο θα ολοκληρωθεί με περπάτημα στην κεντρική πλατεία και επαφές κυρίως με νέους του νησιού που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς στις  3:30 μ.μ. με προορισμό την Κω.

 410 total views,  2 views today