Στη Ρόδο κατάφερε ο Σεργκέι από τη Ρωσία να κλέψει την καρδιά της ηθοποιού Ελένης Λιάσκα, που έπαιζε τη Γωγώ στη γνωστή σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα από την ίδια με αφορμή την απόρριψη της πρότασης των παραγωγών για να μετάσχει ξανά στη σειρά «Το καφέ της Χαράς» που θα επιστρέψει, από ότι φαίνεται, σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η σειρά προβλήθηκε το 2003-2006 στον ΑΝΤ1 και σημείωσε υψηλά νούμερα, ακόμα και στις επαναλήψεις. Αυτό, ήταν κάτι που έκανε τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά να σκεφτούν πολύ σοβαρά την επιστροφή της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρένια Λουιζίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη έχουν έρθει σε επαφή με τον σεναριογράφο κι έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στο σίκουελ.

Εκείνη που λέει «όχι» είναι η τηλεοπτική «Γωγώ» και ο λόγος είναι πως πλέον ζει μόνιμα στη Μόσχα τον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Σεργκέι που γνώρισε και ερωτεύθηκε στο νησί μας.

Η ίδια δηλώνει ξετρελαμένη από το μεγάλο έρωτα της ζωής της, με τον οποίο θέλει να κάνει οικογένεια και να ζήσει παντοτινά.