Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα από το πρωί η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία επισκέπτεται δομές της Πρόνοιας, συνοδευόμενη από τους βουλευτές Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά και Βασίλη Υψηλάντη.

Στις 11 επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και στη συνέχεια το Χαραλάμπειο Γηροκομείο. Ακολούθως η Υφυπουργός είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη κι εν συνεχεία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Τι δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της

«Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους, επισκέπτομαι δομές που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για να ενημερωθώ για τη λειτουργία τους αλλά και να μοιράσω δώρα στα παιδιά και τους εφήβους που φιλοξενούνται εκεί», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και τόνισε: «Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στο προσωπικό και τους υπευθύνους κάθε δομής φροντίδας ευάλωτου πληθυσμού, γνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει, με προσωπικό κόστος, προκειμένου να διαφυλάξουν την υγεία των παιδιών και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται σε αυτές. Σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ έχουμε προβλέψει και έχουμε λάβει όλα τα μέτρα που χρειάζονται για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων, ειδικά στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Υπενθύμισα ότι αυτό που απαιτείται πλέον από όλους είναι η συνεπής και υπεύθυνη τήρηση όσων προβλέπονται. Εύχομαι σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να υποδεχτούμε το 2021 υγιείς και δυνατοί».

 1,909 total views,  4 views today