Στη Ρόδο θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Μαίου ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Κ. Κόλλιας.

Η επίσκεψη του συνδιάζεται όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Κωστής Ζωγραφίδης με την εκδήλωση για την βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών στις ανώτατες οικονομικές σχολές για το ακαδημαικό έτος 2018-2019.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου αποφάσισε ομόφωνα να βραβεύσει τους απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το νησί της Ρόδου, οι οποίοι εισήχθησαν σε ΑΝΩΤΑΤΕΣ (Α.Ε.Ι.) Οικονομικές σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η βράβευση θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη του τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου   στο Νεστορίδειο Μέλαθρον την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 στις 18:30.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν όλοι οι τοπικοί φορείς και ο ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι οι Φοιτητές, οι συγγενείς τους  και όλα τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου που επιθυμούν να παρευρεθούν.

 226 total views,  2 views today