Επίσκεψη στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κ. Φωτεινή Μπακαδήμα στα πλαίσια περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στα νησιά.

Στη διάρκεια των πέντε ημερών που θα μείνει  στην περιοχή θα επισκεφθεί εκτός από τη Ρόδο,  τη Σύμη, την  Κάλυμνο και  την Κω

Η κ. Μπακαδήμα με αφορμή την επίσκεψη στη Ρόδο, θα ασχοληθεί και με το θέμα της αυθαίρετης κατασκευής στη Γλύστρα, καθώς έχει καταθέσει ήδη ερώτηση στη Βουλή.

«Δεν θα περιμένουμε να απαντήσουν στην ερώτηση  μας, τα αρμόδια υπουργεία. Θα εξετάσουμε τις κινήσεις στις οποίες θα προβούμε. Θα εξετάσω ξανά το θέμα, κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσω στη Ρόδο σε  λίγες ημέρες. Θα συνομιλήσω με τα μέλη της τοπικής επιτροπής φορείς και πολίτες για το θέμα αυτό », δήλωσε η κ. Μπακαδήμα.

Να σημειωθεί, πως οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργών στην ερώτηση που έχει κατατεθεί αναμένονται σε  30 με 40 ημέρες.

Για την αυθαίρετη κατασκευή τόνισε στον Sky τα εξής:

«Όλοι γνωρίζουν  τι έχει συμβεί στη Γλύστρα αλλά κανείς δεν το παραδέχεται δημόσια. Θυμίζω πως λόγω νόμου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δεν είναι δυνατό να γίνει καθαίρεση των αυθαίρετων κατασκευών. Δεν είναι δυνατό να δηλώνουν όλοι αναρμόδιοι. Ο δήμος  Ρόδου θα μπορούσε να προβεί στην καθαίρεση των αυθαίρετων κτισμάτων.  Δεν μπορεί κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη και οι εργασίες να συνεχίζονται. Εμείς ζητούμε από αρκετά υπουργεία απαντήσεις  για το τι πραγματικά συμβαίνει γιατί  όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν θέλει να  μιλήσει»

 

 255 total views,  2 views today