Θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες όλης της χώρας, ειδικά στην παρούσα φάση που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Συζήτηση για τη διοργάνωση της γενικής συνέλευσης θα γίνει στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου που έχει προσδιοριστεί για την προσεχή Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Στη αρχή της συνεδρίασης θα γίνει η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και στη συνέχεια θα συζητηθούν τα θέματα που έχουν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη.

Στην ενημέρωση του ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ.Γιάννης Πάππου θα κάνει ενημέρωση για τη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕ . Θα συγκροτηθούν και επιτροπές εργασίας που θα αναλάβουν να φέρουν σε πέρας με επιτυχία τη διοργάνωση.

Στη συνεδρίαση θα γίνει αναφορά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οικονομία σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και τα προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες.

“Θα τεθούν και οι στόχοι της διοίκησης για το έτος 2019 που έχουν να κάνουν με τις παρεμβάσεις για τη λύση των προβλημάτων αλλά και την προβολή των νησιωτικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και την Ελλάδα μέσω των τουριστικών εκθέσεων”, όπως δήλωσε η Γραμματέας του ΕΒΕΔ κ.Φαίδρα Σπανού.

Και στο παρελθόν το ΕΒΕΔ είχε διοργανώσει με επιτυχία ανάλογες διοργανώσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

 472 total views,  2 views today