Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στα επιτελεία των υποψηφίων τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Κατά τις πληροφορίες η προσπάθεια ορισμένων να ποδηγετήσουν τους Νεοδημοκράτες με τις τακτικές των συγκοινωνούντων δοχείων πέφτει στο κενό αφού δεν ακολουθούν ΟΛΟΙ τις υποδείξεις και αν, δηλαδή, έχουν αντίρρηση συμμετοχής ή επαναδραστηριοποίησης στην Περιφέρεια θα μπορούσαν να πάνε εύκολα στο άλλο Νεοδημοκρατικό γκρουπ του Δήμου της Ρόδου.

Κατά τις εκτιμήσεις, κάπως έτσι κέρδισε ο πρώτος βαθμός τον Νίκο Καραμαρίτη, ενώ και ο Ηλίας Ζωγραφίδης για να είναι κομματικά “correct” αποφάσισε να πάει ως υποψήφιος στον δήμο της Ρόδου, αφήνοντας τα υπόλοιπα για τους πιο “τσαμπουκάδες”, όπως οι κ. Ανανίας και Κουνάκης!

Πάντως μέσα στο τρελό παζάρι που παίζεται στο παρασκήνιο, θα πρέπει να επισημανθούν:

  1. Η αποχώρηση από την κούρσα ως υποψηφίου Δημάρχου του συμβολαιογράφου κ. Κουταλιανού, μέχρι χτες φαβορί για να σχηματίσει δυναμική ομάδα.
  2. Το “φούσκωμα” της συνεργασίας του Δημήτρη Κρητικού με στελέχη του Μανώλη Γλυνού
  3. Η προσπάθεια να εμφανισθούν στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας στην Συμμαχία για το Νότιο Αιγαίο και μάλιστα με “βεβαρημένο” κομματικό ρόλο — γεγονός που πραγματικά θα σπάσει τις γραμμές και την …σιγουριά πως οι Νεοδημοκράτες θα πάνε ΟΛΟΙ χωρίς όρια και όρους με τον συμπαθέστατο Τήλιο αυτοκράτορα!

Η κατάσταση γενικότερα, θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά από την πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων Περιφερειαρχών στη Ρόδο, πιθανώς μέχρι την 15η Μαρτίου.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως ήδη για την επιτευξη του τρίτου από τις παραπάνω επισημάνσεις, έχουν πέσει υπογραφές για συμμετοχή στην προσπάθεια Γλυνού, ενός υποψηφίου που το όνομα μόνο, θα …τραντάξει τον χώρο της ΝΔ!

 192 total views,  2 views today