Στη Χάλκη θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παραστεί στο τρίμηνο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού και την ονοματοδοσία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου που θα λάβει το όνομα του εκλιπόντος Χαλκίτη επιστήμονα και πολιτικού.

Ως γνωστόν, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι άλλαξε η αρχική ημερομηνία (επρόκειτο να γίνουν στις 8/8).

Ο Δήμαρχος Αγγελος Φραγκάκης δήλωσε στον sky ότι είναι μεγάλη τιμή για τη Χάλκη η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί και ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την υποδοχή του.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, η οποία μετά από πρωτοβουλία του κ. Φραγκάκη θα συναντηθεί με Χαλκίτισσες που διαμένουν μόνιμα το νησί για να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν.

Ο Πρωθυπουργός θα φθάσει στο αεροδρόμιο Ρόδου και εν συνεχεία θα μεταβεί μέσω Καμείρου Σκάλας στη Χάλκη, ακτοπλοϊκώς. Εκεί θα κατευθυνθεί αμέσως στο Π.Π. Ιατρείο και εν συνεχεία στο μνημόσυνο. Αμέσως μετά θα παραστεί στο Δημαρχείο, όπου θα τον υποδεχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και θα παρακαθίσει σε γεύμα με την οικογένεια Κρεμαστινού, θα καταλύσει σε ένα διαμέρισμα που βρήκε ο ίδιος για ένα βράδυ, και θα αναχωρήσει για Ρόδο το πρωί της Παρασκευής.

 930 total views,  2 views today