Με επισκέψεις στις δημοτικές, δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος Ρόδου, παρακολούθησε την Κυριακή 12 Μαΐου τη διήμερη γαστρονομική 12η γιορτή Φράουλας στο Παραδείσι και σήμερα, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Ρόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και τα Γραφεία της ΔΕΡΜΑΕ.

Ειδικότερα ο κ. Χατζηδιάκος και οι συνεργάτες, στη συνάντηση που προηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Πύραρχο Ρόδου κ. Γιάννη Τσιτσικά, συζήτησαν το θέμα της αξιοποίησης του κτιριακού πλούτου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου , μέσω προγραμματικής σύμβασης του δήμου Ρόδου με το αρμόδιο Υπουργείο. Με τον ίδιο τρόπο δημοπρατήθηκε στις 14/3/2018, το έργο « Επιδιόρθωση και συντήρηση του Λιμεναρχείου Ρόδου, των  Κρατητηρίων και του Σταθμού της Λίνδου».

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καλληωράκη, που επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία των δύο πλευρών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη στην καθημερινότητα του και τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Ρόδου, επιθεώρησε τις συνθήκες κράτησης στα κρατητήρια Ρόδου και τα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛΑΣ και ενημέρωσε τον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργου Στέργου για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην πόλη, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού ζητήματος

Στη συνάντηση που ακολούθησε στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην πορεία ολοκλήρωσης των έργων στη νέα πτέρυγα του παλιού Νοσοκομείου Ρόδου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στο τέλος του επόμενου εξαμήνου θα ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία και η συστέγαση τεσσάρων υπηρεσιών του δήμου για τη διευκόλυνση των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ο κ. Ζαννετίδης επιστρατεύθηκε για την α λα καρτ απάντηση

 

 

 152 total views,  2 views today