Για αύριο έχει προσδιοριστεί η σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο με τη συμμετοχή των βουλευτών του νομού για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ με το κριτήριο της εντοπιότητας αλλά η ΔΕΗ προχώρησε στην ανάρτηση της προκήρυξης χωρίς αυτό!

Για εμπαιγμό από πλευράς της ΔΕΗ έκανε λόγο μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κατταβιάς κ. Νίκος Ζανεττάκης.

«Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για αύριο. Η προκήρυξη για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ δημοσιεύθηκε στο site της επιχείρησης. Οι κύριοι της ΔΕΗ μας εξαπάτησαν αφού θα γίνουν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού χωρίς να ληφθεί υπόψη το κριτήριο σε μεγάλο βαθμό το κριτήριο της εντοπιότητας αφού παίρνει 50 μόρια και η συνέντευξη των υποψηφίων 200», είπε ο κ. Ζανεττάκης που εξέφρασε μεγάλη δυσαρέσκεια για τους βουλευτές του νομού.

«Δεν νομίζω μετά από αυτό οι βουλευτές να έχουν το θάρρος να περάσουν από τα χωριά ,μας. Αγνόησαν  τις αποφάσεις του τότε δημοτικού συμβουλίου Νότιας Ρόδου και του δημάρχου κ. Μ Σαββή.  Ελπίζουμε στην αυριανή συνάντηση να πάρουν θέση οι βουλευτές καθώς και η αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού και  να σταματήσουν αυτό που πάει να γίνει», είπε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κατταβιάς.

Ο κ. Ζανεττάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή γεγονός που έχει εξαγριώσει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

 265 total views,  2 views today