Ανανέωση:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, παραδόθηκε στον κ. Αρχηγό υπόμνημα διαπιστώσεων- προτάσεων σχετικά με τα θεσμικά , οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα, που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διαχείριση του προσφυγικού , τις ενισχυτικές δυνάμεις, τα ανεξόφλητα υπομνήματα, τη στελέχωση των υπηρεσιών με εξειδικευμένο προσωπικό , τα υπηρεσιακά οχήματα, την ηλεκτρονική αλληλογραφία « Police on line” , τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού την επέκταση εγκατάστασης του συστήματος τηλεδιάσκεψης και την πρόσβαση στα ΜΜΜ των αστυνομικών της επαρχίας που μεταβαίνουν στην Αττική.

Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ επέδειξε έμπρακτο προσωπικό ενδιαφέρον και βούληση για την επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μας εξέπληξε θετικά η ειλικρινής ανταπόκριση της Ηγεσίας του σώματος και το συμμερισμός των απόψεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που ανακύπτουν στην αστυνομική καθημερινότητα.

Στον κ. Αρχηγό προσφέρθηκε αναμνηστική πλακέτα.

 84 total views,  2 views today