Στοχοποίησή του από την Περιφέρεια καταγγέλλει μέσω του sky ο Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Σύμφωνα με όσα είπε στον σταθμό για το θέμα του Κέντρου Συμβουλευτικής που θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο χώρο, τόνισε ότι “Ο εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νίκος Παπασταματίου μας έστειλε την παραμονή των Φώτων ένα έγγραφο λέγοντας ότι “διατηρείτε μέρος του εξοπλισμού σε κτίριο ιδιοκτησίας της ΠΝΑΙ επί της πλατείας Κουντουριώτου, χωρίς να σας έχει παραχωρηθεί. Επειδή υφίσταται άμεση ανάγκη να χρησιμοποιηθεί για την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο συγκεκριμένο χώρο κι επειδή εκτελούνται έργα συντήρησης του κτιρίου έως τις 18/1 έχουν απομακρυνθεί αντικείμενα του Συλλόγου σας”.

Ο κ. Γρηγοριάδης τόνισε: “Εμείς δε φύγαμε από το κτίριο, στείλαμε απάντηση στον κ. Παπασταματίου να μας πει πρώτα με ποια ιδιότητα μας διώχνει από το χώρο. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ από τον Εκτελεστικό Γραμματέα και αντ’ αυτού άλλαξαν την κλειδαριά. Λες κι είμαστε κλέφτες που θα πηγαίναμε να κλέψουμε κάτι. Αυτή την καθεστωτική νοοτροπία δε μπορώ να την καταλάβω. Ακόμη και τώρα τα πράγματά μας είναι αποκλεισμένα μέσα, όπως οι υπολογιστές μας κλπ και δεν έχουμε πρόσβαση στο κτίριο. Θέλουν να βγάλουν εμάς το Κέντρο Συμβουλευτικής που κάνουν Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την Ομοσπονδία δε θα τη βγάλουν…Δεν ξέρω με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή. Ή μάλλον ξέρω και είμαι βέβαιος και ο καθένας μπορεί να καταλάβει”.

Επιπλέον ο κ. Γρηγοριάδης υποστήριξε ότι η ιστορία ξεκίνησε από το 2015 όταν δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι η Ρόδος κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό. “Η ΠΝΑΙ τότε με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα καταφέρθηκε εναντίον του Συλλόγου και εμένα προσωπικά, λέγοντας ότι είμαι κιτρινιστής και συκοφάντης και έκτοτε έχω στοχοποιηθεί…”

 732 total views,  2 views today