«Ο Κουτσόγιωργας ήταν δικός σου πολιτικός φίλος και καθοδηγητής στα καλά χρόνια του ΠΑ.ΣΟ.Κ ». Αυτά αναφέρει στην απάντηση του ο Γιάννης Κρητικός στις δηλώσεις που έκανε σήμερα στο σταθμό μας ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κανταρζής.

Φυσικά, κατά ανεξήγητο τρόπο, για ο,τι λέει ή γράφει ο εν λόγω της αντιπολίτευσης Περιφερειακός σύμβουλος, έχει μια απάντηση από τον κ. Κρητικό, πιθανώς λόγω της πολιτικής φοβίας που τον διακατέχει ή λόγω των εντολών που παίρνει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Κρητικός για τη λειτουργία του δημοκρατικού διαλόγου  εκλήθη να μιλήσει στον sky αλλά αρνήθηκε ευλόγως.

Η απάντηση πάντως που δόθηκε σήμερα αναδεικνύει την ουσία: Ο Κουτσογιωργισμός επέστρεψε και είναι γνωστό με ποιες μεθοδεύσεις και τον τρόπο – κλείνοντας τα μικρόφωνα, προς χάριν της ρήσης «Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε»!!

Διαβάστε την απάντηση του Γιάννη Κρητικού με αφορμή δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας,  Νίκου Κανταρζή, στον sky:

“Ο κ. Κανταρζής έχει ξεφύγει για τα καλά! Προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στην Περιφερειακή Αρχή Χατζημάρκου για τα Hot Spot σε Κω και Λέρο ενώ ο ίδιος συμμάχησε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (χρίσμα στις εκλογές) που μας τα φόρτωσε με τη βία και παρά την αντίθετη γνώμη των τοπικών μας κοινωνιών.

Βέβαια, και η προσπάθειά του αυτή έπεσε στο κενό. Όπως συμβαίνει πάντα με τις προσπάθειες των υποκριτών.  Η πραγματικότητα ξεγυμνώνει για μια ακόμα φορά τον κ. Κανταρζή και όσους τον παροτρύνουν σε συμπεριφορές και πρακτικές ανεπίτρεπτες για δημόσια πρόσωπα.

Σήμερα έχουν εκμηδενιστεί οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας, έχουν απομείνει μόνο το ένα πέμπτο των μεταναστών στα δύο Hot Spot των νησιών μας, έχει κλείσει η Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Αιτούντων διεθνούς προστασίας στη Λέρο και ετοιμάζονται οι κλειστές δομές που θα αντικαταστήσουν όλες τις ανεξέλεγκτες ανοικτές δομές στα νησιά μας. Και αυτό το νοικοκύρεμα έχει την υπογραφή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Όσο για την αναφορά του στον κ. Κουτσόγιωργα, να του θυμίσω ότι ήταν δικός του πολιτικός φίλος και καθοδηγητής στα καλά χρόνια του ΠΑ.ΣΟ.Κ.’’

 1,414 total views,  2 views today