Την υποψηφιότητα της επιχειρηματία- συνιδιοκτήτριας του  «Ράδιο 1» κ. Θεοδοσίας Βολονάκη,   στις δημοτικές εκλογές , ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» .

 ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Υποδέχομαι  με χαρά μια καλή φίλη με δημιουργική και δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό στίβο και με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον άνθρωπο. Είμαι βέβαιος ότι με τις ικανότητες της και το ήθος που την διακρίνει , μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε στην επόμενη θητεία. Θεοδοσία Βολονάκη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.», δηλώνει ο κ.  Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η Ρόδος μας αξίζει τα καλύτερα που όμως απαιτούν πολύ δουλειά. Έτσι κι εγώ, αφού ολοκλήρωσα το έργο μου ως μητέρα, αποφάσισα  να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Να προσφέρω ότι μπορώ, με ότι δυνάμεις διαθέτω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα του.  Μόνο με όραμα και πολύ δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο για τη Ρόδο μας.», δηλώνει η κ. Θεοδοσία Βολονάκη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 και από το 1973 ζει μόνιμα στη Ρόδο. Αποφοίτησε από το Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου και σπούδασε στην ΑΣΤΕΡ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό κλάδο και εργάστηκε για 5 χρόνια σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Από το 1989 είναι συνιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο 1 έχοντας αναλάβει τους τομείς της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει δυο κόρες τη Δέσποινα και την Κατερίνα-Χριστίνα.

 492 total views,  2 views today