Την υποψηφιότητα του κ. Αθανάσιου Τσέλιου ανακοίνωσε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας ακούραστος αυτοδιοικητικός, που από θέσεις ευθύνης για σχεδόν τρεις δεκαετίες προσφέρει έργο στα Μαριτσά και την ευρύτερη περιοχή των Πεταλούδων. Ένας δραστήριος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και το τοπικό ποδόσφαιρο, με σταθερές αξίες, συστρατεύεται με την παράταξή μας για την επόμενη Δημοτική θητεία.

Αθανάσιος Τσέλιου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Φίλες και Φίλοι,

Στα τόσα χρόνια πορείας μου λοιπόν, έχω δείξει έμπρακτα ότι μπορώ και έχω βοηθήσει να γίνουν έργα που έχουν δώσει πνοή στον τόπο μου. Πιστός πάντα στις αξίες της ζωής, την οικογένεια, την πραγματική ΦΙΛΙΑ, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, στις καλές και στις κακές στιγμές της ζωής για τον καθένα μας. Σήμερα με την δική σας πάντα στήριξη θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πλάι στον επιτυχημένο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την πρόσκληση για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του μαζί με τους νέους και παλιούς φίλους και συνυποψήφιους μου. Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος έχει αποδείξει με τα τόσα χρόνια πορείας του ότι στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, γνωρίζει τα προβλήματα από άκρη σε άκρη του νησιού πολλά τα οποία έχει λύσει, τελειώνοντας μικρά και μεγάλα έργα και έχοντας ακόμα εν εξελίξει έργα τα οποία θα αποπερατωθούν στο προσεχές μέλλον και θα αποτελούν παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές».

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Τσέλιου

Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Τσέλιου του Βασιλείου και της Σοφίας, είναι γεννημένος και διαμένει στο όμορφο χωριό των Μαριτσών, είναι παντρεμένος με την Λουκία Φώτενα και έχουν ένα γιό τον Βασίλη. Η δραστηριότητα του στον Α΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης ξεκινά χρόνια πριν με την εκλογή του ως τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Μαριτσών στην οποία υπηρέτησε 8 συνεχόμενα έτη από τη θέση του Αντιπροέδρου. Στη συνέχεια επανεξελέγει ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην τότε Δήμο Πεταλούδων, τα τελευταία 6 χρόνια ως Αντιδήμαρχος και παράλληλα υπήρξε και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ στο χωριό του για 8 έτη.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ThanasisTseliou

 254 total views,  2 views today