Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ρόδου Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία  και με το δ.τ. Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. στην αίθουσα εθιμοτυπίας στον Α΄ όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου,  με θέμα τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Στη συνεδρίαση παρέστη  ο αξιότιμος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους :

Σπανός-Παπαγιάννης Αναστάσιος, Πρόεδρος

Συκόφυλλος Μιχάλης , Αντιπρόεδρος

Στάγκα Στεφανία, Διευθύνουσα Σύμβουλος

Καρίκης Κωνσταντίνος , Εντεταλμένος Σύμβουλος

Πετρίδης Ηλίας, Εντεταλμένος Σύμβουλος

Αρφαράς Αντώνιος, Εντεταλμένος Σύμβουλος

Πάγκαλης Γεώργιος, μέλος

Κούρου Αικατερίνη, μέλος

Σταυρής Μιχαήλ, μέλος

Κρεμαστινού-Ροδίτη Φλώρα, μέλος

Μπελιγράδης Γεώργιος, μέλος και

Βαρύτιμου Όλγα, μέλος

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και την εμπιστοσύνη του σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, υπογράμμισε δε  το γεγονός ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει τα καθήκοντά του κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συγκυρίες και αποσαφήνισε τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες πρέπει να κινηθεί η εταιρεία, προκειμένου να διαγράψει μια αναπτυξιακή και παραγωγική πορεία προς όφελος του νησιού μας, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος Πρόεδρος, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και την τιμή στο πρόσωπό του αλλά και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, δήλωσε τα παρακάτω:

«Αναλαμβάνω τη διοίκηση της εταιρείας έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Με στηρίζει όμως η πεποίθηση ότι όλες οι δυσκολίες μπορούν να αρθούν  έχοντας την πολύτιμη στήριξη του Δημάρχου μας, τη συνεργασία όλων των ικανών  και άξιων  συνεργατών μου  στο Διοικητικό Συμβούλιο και βεβαίως την πολύτιμη βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων. Όλοι μαζί θα εργαστούμε  σκληρά, προκειμένου να επιτύχουμε την ανασυγκρότηση, την ανασύνταξη και τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας, με απώτερο σκοπό και στόχο να συμβάλλουμε  στην ανάπτυξη , στην προβολή και στη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού».

 346 total views,  2 views today